Quilt Country nr.68

Bestel
  • Beschrijving

Deze uitgave van Quilt Country Fêtes Country nodigt u uit om grote decoratieve panelen en kleine praktische accessoires gekleed in hun winterkleren te quilten ... U vindt uw favoriete quiltpatronen voor het seizoen: sneeuwmannen, dennenbomen, hulst ...

Winter patchwork
Dit landennummer is gewijd aan het winterseizoen. U vindt prachtige patchworkpatronen over dit thema, verdeeld in de secties:

Grote werken: het paneel “Douceur automnale” van Patricia Linder, de quilt “Jardin d'automne” van Dominique Rodrigues, “Dag en nacht in de pompoenpleister” van Geraldine Augusto, “Cozy Winter nights” door Ellen Remijnse (EQP Textiles ) .
Kleine items: de notebookhoes en rugzak "Indian summer" van Margit Siposné Cseh, het kleine "Welcome de you" bordje van Ellen Remijnse (EQP Textiles), een "Scandinavian Christmas" set met een leuk bordje, de kerstlaars, de twee kabouters van Christina Blanchard (Kina Rêves et Songes), het "Valentijnsdag"-boeket van Dominique Rodrigues...
Je kunt een warme sfeer in je huis creëren met deze DIY-ideeën voor winterlanddecoratie!

Wie zegt dat de winter een triest seizoen moet zijn om voor te sterven en wanneer creativiteit een winterslaap houdt? Deze uitgave van Quilt Country 68 zal uw verlangen om uw eigen quilts te maken stimuleren en uw quiltplezier nieuw leven inblazen!

!